Over

Lots of Love trouwbeurs wordt georganiseerd op zondag 10 juni 2018 van 12:00 tot 16:00 uur in De Watertoren in Steenbergen. De trouwbeurs is gratis toegankelijk en geeft bruidsparen inspiratie voor het organiseren van hun bruiloft. 


Lots of Love trouwbeurs in een initiatief van enthousiaste ondernemers in de weddingbranche actief in de omgeving West-Brabant en Zeeland. Samen met 19 ondernemers uit de regio bundelen ze hun krachten en organiseren ze deze toffe trouwbeurs . Deze beurs staat bol van inspiratie, activiteiten, informatie en beleving! 

Beleef, proef en geniet!

Catwalkshow

De laatste trends op de catwalk, de show is een mustsee voor ieder bruidspaar. De bruidsmode wordt verzorgd door Zee Yes en de trouwpakken door Henri's Fashion.

Laat jullie namen kalligraferen

Zelf je kaarten, je trouwlogo of bruiloftsdecoratie leren maken? Leer de kneepjes van het vak van Yaudi van Oldschoolletters

Win een mooie prijs!

Als klap op de vuurpijl kun je ook nog een mooie prijs winnen. Vul bij ingang het lotingformulier in en maak kans op €150,- shoptegoed te besteden bij één van de beursdeelnemers! 

Live ceremonie

Een sfeervolle en informatieve huwelijksceremonie in scène gezet, die je als bezoeker kunt bijwonen. Met live muziek, een babs, een bruidspaar en meer. Ja, ik wil!

Beurslocatie

De Watertoren te Steenbergen

In het pand aan de Nassaulaan in Steenbergen gebeurt op dit moment nog heel veel, maar binnenkort wordt daar een prachtig nieuwe (trouw)locatie geopend: De Watertoren! En wat is nu een betere aftrap om te openen als locatie voor een trouwbeurs?


De Watertoren is vanaf 1 juni zes dagen in de week open. Je kunt er terecht om te lunchen, wat te drinken, dineren en is daarnaast is de zaal af te huren voor feesten en partijen. Er is ruimte voor 100 tot 120 gasten in het restaurant en in de feestzaal kan er zelfs gefeest worden met 200 gasten.


De komende tijd krijgt het pand een volledige metamorfose. Mede-eigenaresse Yolanda: "Het moet weer een blikvanger worden. Dat mensen langsrijden en denken: hier moeten we even naar binnen." Zij zorgt samen met haar man Carlo straks als vanouds voor de catering. Serina is de gastvrouw en haar man Lars werkt in de keuken.


Benieuwd naar deze locatie? Houd de Facebook pagina in de gaten!